CHANEL LE VOLUME MASCARA

LE VOLUME MASCARA – BESKRIVELSE

Le Volume Mascara er designet til at opbygge ekstrem volumen, og omhyggeligt adskille og forlænge vipperne. Dens konsistens er ret våd; formlen er hverken for fedtet eller klistret, fløjlsblød og meget behagelig, hvilket gør påføringen nemmere og sparer dig for klumper. Efter åbning skal mascaraen bruge omkring 3 uger til at få den rette konsistens. Den har en perfekt tyngde men er for våd og kommer på øjenlågene. Mascaraen gør vipperne meget tykkere og længere. Desværre vil høje temperaturer få mascaraen til at drysse af på kinderne – det burde helt sikkert ikke ske når vi har sådan et designerprodukt. Der findes dog også en vandfast version; den er mere holdbar men meget svær at fjerne. Denne mascara findes i tre farver – udover den sorte Chanel Le Volume, kan du få mørkeblå eller brun. Farverne er højt pigmenterede men den sorte farve ser lidt kulagtig ud i skarpt lys.

LE VOLUME MASCARA – APPLIKATOR (silikonebørste)

Chanel Le Volume har en silikonebørste der omhyggeligt griber enhver vippe. Den er beregnet til at få alle vipper, selv dem i hjørnerne som er svære at nå. Desværre er børsten for stor til at kunne nå.

LE VOLUME MASCARA – INGREDIENSER FOR ØJENVIPPERNE

  • vitamin E (tocopherol) er en stærk antioxidant og en kilde til et mere ungdommeligt look for alle kropsceller. Det gør hårsækkene stærkere og plejer vipper, som afholder dem fra falde ud.

LE VOLUME MASCARA – EFFEKTER

Le Volume Mascara er et produkt der opgraderer vippernes udseende med blot et enkelt lag. De er lange og fint adskilte, men du skal være forsigtig med ikke at udtvære det på øjenlågene. Mascaraen kan modstå luftfugtighed (den hverken drypper eller drysser når det regner) men anvendeligheden efterlader meget at ønske på varme dage.

LE VOLUME MASCARA – ANMELDELSER/MENINGER

Le Volume Mascara får både gode og dårlige reaktioner. Du skal bruge lidt færdighed når du benytter silikonestaven. Hvis du er vant til en nylonbørste, så vil du ikke være imponeret over de korte, syntetiske børster i Chanels Le Volume børste. Applikatoren har brug for hyppig vasj; du skal skal væbne dig med tålmodighed for at få den ønskede konsistens.

LE VOLUME MASCARA – FORDELE

  • ekstraordinær vippeforlængelse
  • pæn fortykkende effekt
  • ingen klumper
  • bredt udvalg af farver
  • de fleste farver har god pigmentering

LE VOLUME MASCARA – MINUSSER

  • for stor børste udtværer på øjenlågene
  • mascara drysser på kinderne når det er varmt
  • applikatoren skal hele tiden vaskes da tørre mascaraklumper plejer at sætte sig på børsten
  • den sorte farve har dårlig pigmentering
  • der er kun en plejende ingrediens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*

*