Sådan brænder du fedt hjemme? Prøv kropsindpakning!

Kropsindpakning er et af de mest kendte og populære vægttab og fitnessprogrammer lige nu. Et af de første trin til vægttab er at brænde fedt – det er det, alle ønsker at opnå. At brænde fedt er ikke så svært som mange tror; især når du laver det hjemme. Kropsindpakning kan være et fantastisk sted at starte. Det er let at gøre og kan hjælpe dig med at få det ønskede look.

Kropsindpakning – hvad det er og hvordan det fungerer

Kropsindpakning er en slags kropspleje for folk, der ønsker et flot udseende eller ønsker at tabe sig. Processen er ret simpel; du bruger et materiale som folie eller en bandage til at isolere dele af kroppen, og så begynder du at varme de områder, du har pakket. Varme gør det muligt for huden at trænge dybere ind, hvilket fører til et større blodgennemstrømning og generel forbedring. Samtidig forårsager det også øget sved og dermed øget væsketab, hvilket hjælper med at brænde fedt.

Kropsindpakning derhjemme – hvad er nødvendigt?

Kropsindpakning er ikke så kompliceret som det lyder, især når det gøres derhjemme, det eneste du har brug for er:

  • Plastfolie (Tupperware-type) eller et tykt lagen
  • Heating pads eller varme sten
  • Et varmt bad
  • Skoppingeller
  • Friske frugter

Først skal du måle hele din krop for at få det bedste resultat – hertil er det vigtigt, at du har nøjagtige målere. Når du ved, hvordan dit voksne størrelse, skal du købe plastfolie eller et tykt lagen, der er af samme størrelse som du den. Derefter skal du varme belægningen til en temperatur, der er behagelig for kroppen. Dette skal gøres ved hjælp af opvarmningspuder eller varme sten.

Sådan forbereder du kroppen til kropsindpakning

Før du går igang, skal du sørge for, at din krop er helt klar til kropsindpakning. Start med et varmt bad eller et varmt karbad; så dette åbner dine porer og gør det lettere for materialet at trænge ind. Efter badet skal du sætte dig ned og komme dig til normal. Det er en god idé at anvende en body scrub eller smør noget fugtighedscreme på dine problemområder. Det vil hjælpe dit udseende og give en mere glat følelse.

Sådan udfører du kropsindpakning

Når det er tid til selve kropsindpakning, skal du først trække belægningen om din krop. Det anbefales, at du bruger skopper til at holde materialet på plads, da dette vil øge virkningen. Når materialet er på plads, er det vigtigt at huske at ikke sætte det for hårdt på. Det skal strammes korrekt, ikke for meget og ikke for lidt. Når materialet er på, skal du igen sætte dig ned og vente. Det anbefales at have en varm eller dampet frugt på hånden, da denne vil hjælpe med at øge effekten. Sid ikke i mere end 10-15 minutter, men når tiden er omme, skal du gradvis fjerne materialet og gnide din krop forsigtigt med en klud. Dette vil bidrage til at få løs materiale og reducere risikoen for infektion.

Følgende af kropsindpakning

Efter at have gennemført kropsindpakningen er det vigtigt at følge op. Først og fremmest skal du huske at indtage et højt proteinholdigt måltid. Dette er vigtigt for at bygge muskler og fordi proteinhastigheder hjælper med at øge stofskiftet. Det anbefales også at indtage masser af væsker – især vand, da dette gør det muligt for kroppen at fordøje maden hurtigere og ekskrementer metaboliske affald. Det er også meget vigtigt at være meget aktiv efter kropsindpakning for at få det bedste resultat. Uanset om det er ved hjælp af aerob eller anaerob træning, alt hvad du gør, kan hjælpe med at brænde fedt og bevare en sund krop.

Fordele ved kropsindpakning

Der er mange fordele ved at bruge en kropsindpakning til at brænde fedt. Den første er, at det forbedrer blodomløbet i kroppen. Det betyder, at fedtet bliver brændt hurtigere og dermed øges stofskiftet. Kropsindpakning hjælper også med at reducere cellulite, tone kroppen og få det såkaldte “Bademaskeseffekt”. Det hjælper også med at berolige muskelsmerter, efterlader din hud sund og blød, fremmer absorberingen af forskellige kosttilskud og hjælper med at lindre træthed.

Konklusion

Kropsindpakning er et stærkt og effektivt redskab, når det kommer til at brænde fedt. Dette gælder især for dem, der gør det hjemme. Det er let og sikkert at gøre, og det kan hjælpe dig med at få den krop, du altid har ønsket. Det vigtigste er at få nøjagtige målinger, følge alle de procedurer, du skal, og husk at have en god post-indpakningsrutine. Dette vil gøre det muligt for dig at få det bedst mulige resultat med kropsindpakning og hjælpe dig med at sige farvel til det overskydende fedt!