Eyelash extensions: hvad er proceduren og hvilke fordele samt ulemper er der?

Er du træt af at bruge en øjenvippebukker og ordne dine vipper hver dag? Uanset hvor længe du gør det, så er du aldrig helt tilfreds med resultatet? Fjerning af make-up om aftenen virker til at være spild af tid? Hvis du har svaret ja til mindst ét af spørgsmålene, så er det på høje tid at du lærer eyelash extensions at kende. Tjek hvilken type procedure det er, samt dens fordele og ulemper.

Hvad er eyelash extensions?

Behandlingen omhandler at påføre en falsk vippe til hver af de naturlige vipper. Afhængig af hvilken metode der vælges, så påføres en, to eller tre falske vipper til én naturlig øjenvippe. Effekten varer i omkring en måned. Herefter bør vipperne genopfyldes. Proceduren bør gentages hver fjerde uge. Generelt set, er eyelash extensions smertefrie og tager ca. 1-2 timer.

Efter behandlingen – nyttig information

Lige efter man har besøgt skønhedssalonen, skal dine øjne ikke komme i kontakt med vand, andre plejeprodukter til øjnene, eller make-up fjernere. Det vil gøre det utrolig svært at få dine falske vipper til at holde fast i de naturlige. Det er også vigtigt at undgå saltvand og sol, da det også kan påvirke tilstanden af de falske vipper.

Eyelash extensions – fordele

  • de er længere og tykkere end dine naturlige vipper, uanset hvilken pleje der benyttes
  • der er ingen grund til at bruge mascara – det sparer tid
  • de er vandtætte
  • du kan bruge kontaktlinser.

Eyelash extensions – kontraindikationer

Så længe at dine eyelash extensions er blevet lavet i en professionel skønhedssalon, så er det en sikker behandling. Der er dog nogle kontraindikationer:

  • allergi overfor enhver ingrediens der bruges under behandlingen, f.eks. limen
  • inflammation i øjet

Husk på at øjnene er det mest følsomme sted på kroppen. Før du beslutter dig for at afprøve nogen form for behandling, så tal med en specialist.